Over     

Duurzaamheid

Net zoals voor veel mensen op dit moment is duurzaamheid ook voor ons en ons bedrijf een belangrijk item.
Het begint in ieder geval al bij onze vintage meubels en accessoires. Die hebben allemaal al een eigenaar gehad, worden niet weg gegooid maar krijgen een tweede leven bij iemand anders. Want al onze meubels en accessoires zien er schitterend uit, zijn in uitstekende staat en passen heel goed in alle stijlen interieur.
En dit scheelt heel veel afval, zeker als je bedenkt dat alleen al in Nederland we jaarlijks 250 miljoen kilo aan meubels weg gooien.
Ook door middel van hergebruik van kartonnen dozen voor verzending, gebruik van (gebruikt) geribbeld karton, gebruikt bubbelplastic alsmede ongekleurd papier voor het inpakken van artikelen proberen we ons steentje aan duurzaamheid bij te dragen. Daarnaast gebruiken we op markten en evenementen  papieren bruine tasjes. Heeft u een eigen tas mee, nog beter, dan verpakken we uw aankoop goed in papier om mee te nemen.
Zo proberen we stap voor stap ons bedrijf steeds meer te verduurzamen.

Heeft u nog suggesties om onze duurzaamheid verder te verbeteren? Laat het ons weten, wellicht draagt uw tip/idee bij aan onze verduurzaming.

Reduce = Re-use = Buy Vintage!